Användarvillkor

Allmänna villkor för köp, användning och leverans.

Allmänna villkor för Bodenbox.fi

  1. Tillämpning

Dessa allmänna villkor gäller för köp av produkter från Bodenbox.fi som utförs via webbplatsen Bodenbox.fi.

  1. Priser

Alla priser på Bodenbox.fi är angivna i euro och inkluderar gällande mervärdesskatt.

  1. Beställning

Beställningar görs via vår webbplats. Vi skickar en orderbekräftelse till din e-postadress så fort din beställning har registrerats. För att handla på Bodenbox.fi måste du vara minst 18 år.

  1. Betalning

Betalningsförmedlingstjänsten utförs och som leverantör står Paytrail Oyj(2122839-7) i samarbete med banker och kreditinstitut. Betalningar med Visa Electron eller MasterCard-kort syns Paytrail Oyj som mottagare i korträkningen och även förmedlar betalningen till köpmannen. Paytrail Oyj har verksamhetstillstånd för betalningsinstitut beviljat av Finansinspektionen. Vid klagomål ber vi er i första hand vara i kontakt med nätbutiken.

Paytrail Oyj
FO-nummer: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä
Telefon: 0207 181830
www.paytrail.com

  1. Leverans

Vi levererar beställningar i hela Österbotten inom 1-3 arbetsdagar efter beställningsdagen, baserat på kundens val. Leveranskostnader beräknas och presenteras vid kassan innan slutbetalning.

  1. Returer

På grund av livsmedels karaktär och för att garantera produkternas säkerhet och hygien, accepterar vi inte returer för livsmedel, om inte produkterna är felaktiga eller skadade vid leverans. Om du mottar en felaktig eller skadad produkt, vänligen kontakta vår kundtjänst omedelbart för att ordna en ersättning eller återbetalning.

  1. Reklamationer och tvister

Om du har några klagomål, vänligen kontakta vår kundtjänst via e-post. Vi strävar efter att lösa eventuella tvister i godo. Om tvisten inte kan lösas, kan konsumenten vända sig till Konsumenttvistnämnden.

  1. Kundtjänst

Vår kundtjänst finns tillgänglig för att svara på dina frågor och funderingar. Du kan nå oss via e-post på info@bodenbox.fi.

Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa villkor. Vid ändring av villkoren kommer vi att publicera de nya villkoren på vår webbplats.

Dessa allmänna villkor träder i kraft den 1.5.2023

Bodenbox.fi